Departamente - Asistenta sociala - Programe in curs

“Medicul de familie si psihiatrul – interferente profesionale”, 10 cursuri acreditate de catre  Colegiul Medicilor din Romania

”Jongleria – mijloc de relationare”. In anul 2012 ne propunem o tabara de vara pentru initiere în jonglerie a copiilor din familii cu probleme si daca vor fi doritori chiar extinderea acestei metode de relationare si relaxare si la adulti cu sau fara tulburari psihice. Vom organiza 2 grupe de cate 6 persoane, care timp de o saptamana, 3 ore zilnic, vor invata sa jongleze.

“Atelier de art-terapie”: va incepe in octombrie 2012. Atelierele de art - terapie propun un loc de exprimare libera si creativa a emotiilor, ideilor, frustrarilor, anxietatilor , in forme si culori, un suport si o insotire in evolutia ficaruia de catre un psihoterapeut specializat care asigura un cadru protector,  bazat pe incredere. Art-terapia foloseste tehnici creative precum desenul, pictura, modelajul, teatrul, dansul, muzica sau marionetele, pentru a  ajuta fiecare persoana sa se inteleaga pe sine, sa se elibereze de anxietatile acumulate, de tensiuni si sa faciliteze comunicarea si relationarea.  Vom selecta si  organiza un grup de maxim 6 persoane, care saptamanal vor beneficia timp de 2 ore de acest serviciu.